• en
  • nl
  • it
  • Over Ons

    Marco
    Boldrini

    Geboren in 1987 in Panicale (Pg) in Umbrië, waar hij van kinds af aan werkte in het prestigieuze familierestaurant “Lillotatini”. Als professioneel sommelier, heeft Marco ervaring opgedaan in verscheidene vooraanstaande restaurants in Londen, Sydney en Melbourne. Zie hieronder de links naar zijn persoonlijke site en blog.

    https://www.marcoboldrini.com/

    FEDERICO
    GALLI

    Geboren in 1985 te Montecatini (PT) in Toscane, waar hij vanaf jonge leeftijd meewerkte in het vleesbedrijf van zijn familie. Federico heeft eerder gewerkt in Florence en Sydney.

    Marco
    Lupi

    Geboren in 1991 te Rome. Na enkele werkervaringen in de Italiaanse hoofdstad, verhuisde Marco naar Noorwegen om zijn culinaire achtergrond uit te breiden.

    Van 2016 tot 2019 was Marco kok bij ‘La Maschera del Lillotatini’.

    Marco
    Boldrini

    Geboren in 1987 in Panicale (Pg) in Umbrië, waar hij van kinds af aan werkte in het prestigieuze familierestaurant “Lillotatini”. Als professioneel sommelier, heeft Marco ervaring opgedaan in verscheidene vooraanstaande restaurants in Londen, Sydney en Melbourne. Zie hieronder de links naar zijn persoonlijke site en blog.

    https://www.marcoboldrini.com/

    FEDERICO
    GALLI

    Geboren in 1985 te Montecatini (PT) in Toscane, waar hij vanaf jonge leeftijd meewerkte in het vleesbedrijf van zijn familie. Federico heeft eerder gewerkt in Florence en Sydney.

    Marco
    Lupi

    Geboren in 1991 te Rome. Na enkele werkervaringen in de Italiaanse hoofdstad, verhuisde Marco naar Noorwegen om zijn culinaire achtergrond uit te breiden.

    Van 2016 tot 2019 was Marco kok bij ‘La Maschera del Lillotatini’.