• en
 • nl
 • it
 • Waar
  traditie
  en creativiteit
  ontmoeten


  RESERVERINGEN

  Op een paar honderd meter afstand van hun restaurant “La Maschera del Lillotatini” (www.lamaschera.nl), gelegen in een van de meest pittoreske straten van de Jordaan, gaat na 4 succesvolle jaren het verhaal verder. “Momenti” gelegen in de Herenstraat in hartje Amsterdam, is de nieuwe creatie van Marco Boldrini, Federico Galli en Marco Lupi. Marco, de voormalige chef-kok van “La Maschera”, maakt bij “Momenti” nu ook deel uit van het management team.

  “Momenti” is ontstaan uit de samenkomst van 3 italiaanse jongens die, na professionele scholing in Italië en werkervaringen in prestigieuze restaurants wereldwijd, gezamenlijk hun droom van najagen om in het mooie Amsterdam de echte Italiaanse voedsel-en wijncultuur te laten zien.

  De synergie die is ontstaan bij “La Maschera del Lillotatini” zorgt er ook bij “Momenti” voor dat u als gast van een unieke culinaire belevenis kunt genieten, dankzij de vaardigheden van de 3 eigenaren. De technische kennis van chef-kok Marco Lupi, de organisatorische bekwaamheid en professionaliteit van Federico Galli en de expertise van sommelier Marco Boldrini, staan garant voor een uitstekende gastronomische ervaring.